LELYSTAD – Certion heeft krachten gebundeld met F&B Group. Met dit partnerschap delen en verbreden beide partijen hun kennis van de markt en verschillende type windturbines, zowel op land als op zee. De nieuwe samenwerking betekent uitbreiding van het serviceaanbod en capaciteit. Het gezamenlijke doel? Opdrachtgevers alle zorg rondom hun turbine(s) uit handen nemen. Van A tot Z: van onderhoud tot demontage en alles ertussenin. Beide bedrijven zullen afzonderlijk én met elkaar blijven werken aan het waarmaken van de gezamenlijke missie: het duurzamer achterlaten van de aarde, door het meeste rendement te halen uit wind.

“Zowel Certion als F&B zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid. Beide bedrijven zijn altijd op zoek naar kansen om verder te groeien en opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Hierin hebben wij elkaar gevonden als partner. Niet alleen onze expertise en serviceaanbod sluiten goed aan, ook in cultuur en werkwijze zijn we een perfecte match. We zullen de mogelijkheden van onze nieuwe samenwerking de komende periode verder gaan ontdekken”, aldus Stephan de Lange, algemeen directeur van Certion.

Sjoerd Bartlema, algemeen directeur van F&B Group, voegt hieraan toe: “Wij begrijpen dat samenwerking essentieel is om verder te kunnen professionaliseren en zo te kunnen blijven beantwoorden aan de steeds complexer wordende vragen uit de markt. Deze samenwerking biedt veel mogelijkheden voor beide partijen, collega’s en opdrachtgevers. Wij gaan voor groei, dat is iets wat zeker is.”

Met frisse energie kijkt het nieuwe team uit naar de toekomst. Voor de opdrachtgevers van beide partijen verandert er vooralsnog niets. Dezelfde vertrouwde gezichten en het persoonlijke contact, nog deskundiger antwoord op de vraag en het beste team voor de klus.

Meer informatie over F&B Group? www.fenbgroup.nl

Meer nieuws

Certion gaat weer naar school

Certion gaat weer naar school

De stagiairs van morgen en technici van óvermorgen werven, hoe doe je dat? Door de jongeren nu al warm te laten lopen voor een baan in de techniek. Daarom ging commercieel manager Bart Thiele van Certion weer naar school.

Het krui-systeem toen en nu

Het krui-systeem toen en nu

Technologie evolueert. Hoewel de turbines van tegenwoordig veel groter en krachtiger zijn, draait het bij veel technieken nog steeds om hetzelfde principe. Letterlijk zelfs in het geval van het kruiwerk.